Politica de livrare si anulare - MateiFunClub.ro | Oferte pentru copii si adolescenti din Bucuresti

De astazi iti poti posta reducerile proprii. Vrei sa testezi impactul Matei Fun Club gratuit?

Nicio problema: La crearea unui cont nou iti punem la dispozitie 130 Lei in contul tau pentru a promova orice oferta. Bafta!

Politica de livrare și anulare

GENERAL

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia utilizatorilor Politica de livrare și anulare pentru serviciile comandate prin intermediul site-ului mateifunclub.ro.

Magazinul online este operat de S.C. MATEI FUN CLUB S.R.L., iar Serviciile oferite sunt prestate de S.C. MATEI FUN CLUB S.R.L. - entitatea juridica care vinde serviciul/iile si care va incheia contractul cu dumneavoastra pentru furnizarea acelui serviciu/ii în sensul acestor Termeni.

Va rugam sa cititi cu atentie Politica de livrare și anulare a acestui website, prezentată mai jos. Aceasta Politica de livrare și anulare se aplica oricarei comenzi de servicii catre S.C. MATEI FUN CLUB S.R.L. realizata prin intermediul magazinului virtual https:// mateifunclub.ro („Magazinul online”)

S.C. MATEI FUN CLUB S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de livrare și anulare, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica ultima forma publicata.

Puteti comanda servicii oferite de S.C. MATEI FUN CLUB S.R.L. prin intermediul site- ului mateifunclub.ro sau contactand direct compania pentru o CERERE OFERTA.


LIVRAREA SERVICIILOR

Urmare a unei comenzi înregistrate prin intermediul magazinului virtual https:// mateifunclub.ro sau printr-o solicitare directă trimisă prin formularul de contact, S.C. MATEI FUN CLUB S.R.L. va trimite către dvs. cumpărătorul o factura de servicii care va stipula toți termenii de livrare al/ai serviciului/iilor cumpărate.


DREPTUL DE ANULARE A COMENZII

Aveti dreptul de a anula comanda , îndeplinind conditiile de mai jos:

  • Dacă nu este finalizata comanda on-line ( checkout) , puteți anula procesul apăsând butonul înapoi de pe browser-ul dumneavoastră .
  • În cazul în care ați finalizat comanda on-line ( checkout ) si ati primit mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii dvs., puteti anula comanda urmand indicatiile aflate in subsolul mesajului generat automat pentru confirmarea comenzii dvs.

Comanda va fi anulata numai daca ati transmis mesajul de anulare in termen de 2 ore de la primirea mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii dvs.

Acest drept de anulare nu se va aplica dacă:

  • Prestarea serviciilor a început deja.
  • Serviciile au fost complet prestate.

În cazul în care anularea a fost solicitată la timp și Comerciantul a acceptat anularea comenzii, vă vom returna sau re-credita debitul dumneavoastră cu suma totală în termen de până la 7 zile lucrătoare.

Comanda efectuata de către Utilizator, poate fi anulata, fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

  • Neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
  • Invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de societatea noastră, în cazul plății online;
  • Datele furnizate de către Utilizator, pe Platformă sunt incomplete și/sau incorecte;